Διαγραφή λογαριασμού OnTable

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο OnTable και τα δεδομένα του οποιαδήποτε στιγμή. Η διαγραφή δεν αναιρείται.

Πριν διαγράψετε

  • Εξαγάγετε ό,τι θέλετε να κρατήσετε. Στην εφαρμογή, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και επιλέξτε την εξαγωγή δεδομένων (JSON και ημερολόγιο ICS).
  • Ακυρώστε πρώτα τη συνδρομή σας. Η διαγραφή του λογαριασμού δεν ακυρώνει συνδρομή στο κατάστημα. Στο Google Play: Play Store, η εικόνα προφίλ σας, Πληρωμές και συνδρομές, Συνδρομές, OnTable, Ακύρωση συνδρομής.
  • Ιδιοκτήτες ομάδας: μεταβιβάστε την ιδιοκτησία ή διαγράψτε την ομάδα πριν φύγετε, αν την χρησιμοποιούν ακόμη άλλοι.

Διαγραφή μέσα στην εφαρμογή

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις, επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού και επιβεβαιώστε.

Διαγραφή χωρίς την εφαρμογή

Αν δεν μπορείτε πια να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, γράψτε στο support@nimblecompanions.com από το email του λογαριασμού σας στο OnTable, με θέμα «Διαγραφή του λογαριασμού μου στο OnTable». Θα επιβεβαιώσω την ταυτότητά σας και θα απαντήσω μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες.

Τι διαγράφεται

Διαγράφουμε το προφίλ σας, τις φωτογραφίες σας, τη σύνδεσή σας και τις συμμετοχές σας σε ομάδες. Τα στοιχεία που δημιουργήσατε σε κοινούς χώρους παραμένουν για τα άλλα μέλη, αλλά το όνομά σας αφαιρείται από αυτά και εμφανίζονται ως δημιουργημένα από πρώην μέλος.

Τα αντίγραφα ασφαλείας μπορεί να διατηρούν διαγραμμένα δεδομένα για έως 30 ημέρες πριν λήξουν. Διατηρούμε τιμολόγια και λογιστικά αρχεία όσο απαιτεί ο νόμος.

Περισσότερα για τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου.